FAQ

Intrebari Frecvente

Toate comenzile pleaca cel tarziu ziua urmatoare dupa plasarea comenzii, iar timpul de livrare este de 1-2 zile LUCRATOARE.

Pentru orice modificare pe care ai vrea sa o faci la comanda ta, puteti apela numarul de telefon:0371 236 224intre orele 9:00-16:00 de luni pana vineri si sa discutati cu unul dintre angajatii QwertyKey.

Pentru fiecare comanda plasata pe website-ul nostru se trimite un email automat la adresa completata de client cu numarul de tracking al comenzii. Ulterior comanda poate sa fie urmarita aici:https://www.fancourier.ro/awb-tracking/

QwertyKey livereaza in toata Romania prin Fan Courier si oriunde in lume prin DHL Express.

Daca intampinati orice fel de problema cu comanda dumneavoastra, va rugam sa apelati la numarul de telefon:0371 236 224intre orele 9:00-16:00 de luni pana vineri si sa discutati cu unul dintre angajatii QwertyKey.

O tastatura hotswap este o tastatura care permite sa iti schimbi si switch-urile, nu doar keycap-urile ca la majoritatea tastasturilor.

Majoritatea utilizatorilor vor sa incerce mai multe tipuri de switch-uri, deoarece unii afla ulterior ca switch-ul pe care l-au ales este prea galagios sau prea silentios spre exemplu. Totodata daca planuiesiti sa iti lubrifiezi tastatura, functia de hotswap iti permite sa scoti switch-urile cu o simpla unealta, care de obicei se gaseste in cutia tastaturii.

Cel mai silentios switch care vine pe o tastatura stock este cel Red (linear), Brown este un mijloc intre acestea, fiind un switch tactil, iar cel mai galagios este switch-ul blue (Clicky).

Tastaturile noastre incearca sa va ofere o experienta cat mai placuta direct din cutie, fara sa mai faceti modificari multe acasa la aceasta. Majoritatea tastaturilor noastre vin cu un strat de spuma in carcasa tastaturii pentru a elimina eco-ul din interiorul carcasei. Totodata, majoritatea stabilizatoarelor sunt prelubrifiate pentru a oferi tastelor precum space, shift, enter, backspace un sunet si o apasare mai smooth.

Cele mai silentioase switch-uri de pe website sunt modelele Durock Dolphin (linear) si Durock T1 Shrimp (tactil).

Din pacate QwertyKey ofera servicii de garantie doar tastaturilor cumparate de pe website-ul nostru.

Pentru cele mai rapide update-uri despre restock-uri, va recomandam sa intrati pe serverul nostru de Discord. (https://discord.com/invite/3HsbGwSy63)

Nu ti-am raspuns la intrebare?

Completeaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil, multumim!

Comunitate Discord

Pentru update-uri constante cu privire la stocuri și produse noi, îți sugerăm să te alături server-ului nostru de Discord!